Shine on you crazy miracle

Shine on,
you crazy miracle!

Podcastgast

Door De PodcastGast

De Froton Life Tool is een tool die er voor kan zorgen dat je echt vrij kan zijn van zorgen, verdriet en pijn…

Als ik dit lees dan ben ik direct onwijs sceptisch. Dan haak ik bijna direct af. Ik ben zo’n nuchtere hollander met beide beentjes in de klei en dit soort uitspraken voelen voor mij meteen zo zweverig… Dit is helemaal niks voor mij.

En toch…

“Toen ik voor het eerst hoorde over de Froton Life Tool was ik echt sceptisch. Maar als iemand er zoveel waarde uit haalt, dan moet er voor mij toch ook wat in zitten?”

Eddy van Calster is de bedenken van de Froton Life Tool. Zo heeft hij een master geneeskunde, werkt hij als spreker, coach en trainer en is hij de CEO van NeuroPscience. Een man met een indrukwekkend cv en mogelijk nog een indrukwekkender verhaal. Hij verloor namelijk zijn vrouw bij de terroristische aanslag op Zaventem in 2016. Ter ere van zijn vrouw heeft hij het zijn levensmissie gemaakt om vrijheid en innerlijke rust te brengen bij alle mensen die met pijn en lijden te maken hebben.

Tijd voor mij dus om mijn sceptische instelling te parkeren en hierover met Eddy in gesprek te gaan. Want iets direct wegwuiven, dat is te gemakkelijk. Als hij, na zo’n afschuwelijke tijd, troost en kracht heeft kunnen vinden dankzij zijn tool, dan moet daar toch iets inzitten?! Iets waar ik (en jullie!) ook wat aan hebben!

Dus ik ga samen met Eddy in gesprek. En ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb! We hebben het over coaching, guru’s, verdiet en rauw, je ego en natuurlijk de Froton Life Tool. Een tof gesprek met enorm veel waardevolle content. Zelfs als je net als ik jeuk krijgt van zweverige zaken.

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Lessen uit HU onderzoek - burgerparticipatie

Lessen uit HU onderzoek

Wat maakt burgerparticipatie effectief? ⠀

Burgerparticipatie is de deelname en inspraak van burgers in besluitvormingsprocessen van de overheid. Maar werkt dat wel? En hoe richt je zoiets in? We bespreken het in deze podcast!

Luister deze aflevering
Podje Oploskoffie met Charlotte Meindersma

Podje Oploskoffie

Charlotte is recht door zee en doet niet aan juridische blabla. Ze deelt gratis enorm veel kennis in haar blogs en de juridische hulp is in haar webshop voor vaste prijzen te koop. Gewoon hulp zoals je dat als ondernemer wil hebben dus! Wat dat betreft is Charlotte zelf ook meer een ondernemer dan een jurist. En juist daarom heeft ze een nieuw boek geschreven. Waarin ze haar ondernemerskennis bundelt met de juridische kennis die iedere ondernemer zou moeten hebben: “Écht ondernemen”. En van dat boek ben ik Écht onder de indruk!

Luister deze aflevering
Bites en business podcast

Bites & Business Podcast

In deze podcast interviewt de Podcastgast Marijke Krabbenbos. In 2006 begon zij als ondernemer met haar bedrijf, the IdeaCompany. Met haar energie en een hoofd dat overloopt van de creativiteit heeft zij namelijk ideeën aan de lopende band! Hoe dat werkt en hoe zij goede van slechte ideeën onderscheid, daarover vraag ik haar alles in deze aflevering.

Luister deze aflevering
Shine on you crazy miracle

Shine on you crazy miracle

De Froton Life Tool is een tool die er voor kan zorgen dat je echt vrij kan zijn van zorgen, verdriet en pijn.

Als ik dit lees dan ben ik direct onwijs sceptisch. Ik ben zo’n nuchtere hollander met beide beentjes in de klei en dit soort uitspraken voelen voor mij meteen zo zweverig… Ik haak daar echt bij af.

Luister deze aflevering
Tandarts podcast

Tandarts vrijheid en meesterschap

Als iemand met een lichte angst voor tandartsen probeer ik zo min mogelijk over de tandarts na te denken. Maar waar ik als patiënt helemaal nog nooit over na had gedacht was de tandarts als onderneming. Terwijl er een fascinerende wereld gaande is, buiten die (hopelijk!) 10 minuten in de stoel

Luister deze aflevering