Game Design podcast

Ik <3 Tech
Podcast

Podcastgast

Door De PodcastGast

Wist je dat – Ik ben afgestudeerd als game designer? En ik daarna nooit meer iets met die opleiding heb gedaan.

Ik was niet zo’n kind dat al van kleins af aan wist wat hij wilde worden. Sterker nog, ik had geen idee wat ik in hemelsnaam wilde worden. Tot ik in mijn examen jaar las over de opleiding International Game Architecture and Design. Dat. Dat wilde ik worden!

“Als je teveel van gamen houdt moet je misschien geen games gaan maken”

Met haast alleen exacte vakken besloot ik vrijwillig om 3 uur tekenen extra op te pakken. Na het opbouwen van een teken portfolio en het doorlopen van een strenge selectie werd ik 1 van de 75 mensen die werd toegelaten.

5 jaar zwoegen en een stage bij Nederlands grootste gamestudio (Guerrilla Games) later had ik mijn mooie papiertje in handen. En toen besloot ik om nooit meer verder te willen in de game industrie.

Hoe mijn reis verlopen is, wat er nodig is om game designer te worden en waarom ik daarna nooit meer aan de slag ben gegaan met games. Dat hoor je allemaal in de Ik <3 Tech podcast.

Deze is voor al mijn mede gamers, nerds en tech liefhebbers. Luister hem nu!

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
papa podcast

Papa moet het doen Podcast

Uitstellen, uitstellen, uitstellen. Papa worden is echt iets op mijn “ooit nog” lijstje.

Want wanneer ben je daar in hemelsnaam klaar voor? En kan dat eigenlijk wel? Ben je ooit klaar om papa te worden? Dat en nog veel meer bespreek ik samen met de papa’s in de Papa moet het doen podcast.

Luister deze aflevering
Game Design podcast

Ik hou van tech Podcast

Ik was niet zo’n kind dat al van kleins af aan wist wat hij wilde worden. Sterker nog, ik had geen idee wat ik in hemelsnaam wilde worden. Tot ik in mijn examen jaar las over de opleiding International Game Architecture and Design. Dat. Dat wilde ik worden!

Luister deze aflevering
Bij oeben podcast

Bij Oeben Podcast

Dit keer niet alleen een podcast, maar een serieuze vodcast! Ik ben te gast bij Frank Oeben in zijn Bij Oeben podcast. We hebben het over ondernemen, kiezen voor onzekerheid, experimenten in het leven en nog veel meer! 

Luister deze aflevering
Het Conclaaf met De Podcastgast

Het Conclaaf – De Verraders podcast

Ik ben te gast in deze aflevering waarin ik samen met Koen en Saron de laatste aflevering van De Verraders bespreek. Een toffe serie zo tof dat mijn hogere doel “Meedoen met Wie is de Mol” zomaar zou kunnen veranderen in “Meedoen met de Verraders”.

Luister deze aflevering
Thijs Lindhout interview

100% Inspiratie Pocast

“Mijn naam is Matthijs Kooiker en je luistert naar de 100% inspiratie podcast. ” Sinds ik Thijs 5 jaar geleden heb leren kennen, heb ik dit altijd al eens willen zeggen in zijn podcast. Bucketlist item 1 – Check!

Luister deze aflevering