Millenial Podcast

Blijkbaar een Millennial Podcast

Podcastgast

Door De PodcastGast

Geboren in 1991 ben ik een ras-echte millennial. Opgegroeid zonder internet, met pokemon en flippo’s. De dames van de BEM (Blijkbaar een Millennial) Podcast gaan in hun podcast iedere aflevering opzoek naar wat het precies betekend om een millennial te zijn. 

In deze aflevering hebben wij het over hobbies. Want zijn er echte millennial hobbies? En wat moet je met dat advies dat je “van je hobby je werk moet maken, zodat je nooit een dag hoeft te werken”? 

“Van je hobby je werk maken is volgens mij de snelste manier om je hobby te verliezen”

Naast filosoferen over hobbies en wat er bij onze generatie zou horen hebben we het natuurlijk ook over onze gedeelde hobby: Podcasten! 

Een super gezellige podcast waar ik echt van heb genoten. Of je nu een millennial, boomer, zoomer, gen X of andere generatie bent: deze aflevering is sowieso leuk om te luisteren!

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
papa podcast

Papa moet het doen Podcast

Uitstellen, uitstellen, uitstellen. Papa worden is echt iets op mijn “ooit nog” lijstje.

Want wanneer ben je daar in hemelsnaam klaar voor? En kan dat eigenlijk wel? Ben je ooit klaar om papa te worden? Dat en nog veel meer bespreek ik samen met de papa’s in de Papa moet het doen podcast.

Luister deze aflevering
Game Design podcast

Ik hou van tech Podcast

Ik was niet zo’n kind dat al van kleins af aan wist wat hij wilde worden. Sterker nog, ik had geen idee wat ik in hemelsnaam wilde worden. Tot ik in mijn examen jaar las over de opleiding International Game Architecture and Design. Dat. Dat wilde ik worden!

Luister deze aflevering
Bij oeben podcast

Bij Oeben Podcast

Dit keer niet alleen een podcast, maar een serieuze vodcast! Ik ben te gast bij Frank Oeben in zijn Bij Oeben podcast. We hebben het over ondernemen, kiezen voor onzekerheid, experimenten in het leven en nog veel meer! 

Luister deze aflevering
Het Conclaaf met De Podcastgast

Het Conclaaf – De Verraders podcast

Ik ben te gast in deze aflevering waarin ik samen met Koen en Saron de laatste aflevering van De Verraders bespreek. Een toffe serie zo tof dat mijn hogere doel “Meedoen met Wie is de Mol” zomaar zou kunnen veranderen in “Meedoen met de Verraders”.

Luister deze aflevering
Thijs Lindhout interview

100% Inspiratie Pocast

“Mijn naam is Matthijs Kooiker en je luistert naar de 100% inspiratie podcast. ” Sinds ik Thijs 5 jaar geleden heb leren kennen, heb ik dit altijd al eens willen zeggen in zijn podcast. Bucketlist item 1 – Check!

Luister deze aflevering