Thijs Lindhout interview

100% Inspiratie Podcast

Podcastgast

Door De PodcastGast

“Mijn naam is Matthijs Kooiker en je luistert naar de 100% inspiratie podcast. ” Sinds ik Thijs 5 jaar geleden heb leren kennen, heb ik dit altijd al eens willen zeggen in zijn podcast. Bucketlist item 1 – Check!

In deze podcast interview ik niemand minder dan Thijs Lindhout. Maar hoe zorg je nu voor een leuk interview met iemand die al zo vaak is geïnterviewd. Nou, door het aan te pakken op een unieke manier: een interview via muziek. Samen luisteren we naar de hitjes die door de jaren heen een belangrijke rol in het leven van Thijs hebben gespeeld. Van pubertijd en punk tot Pink en Pitbull, alles komt voorbij. We praten over Tony Robbins, verbroken relaties en rouw en afscheid. Een super toffe aflevering waar ik oprecht trots op ben.

“Je hebt wel iets waardoor ik me veel te comfortabel voel en gewoon alles deel” – Thijs Lindhout

Voor Thijs een hele andere aflevering dan normaal en voor mij onwijs gaaf om te doen. Ik ben benieuwd wat je van de aflevering vind! Luister hem via je favoriete podcast app of op spotify via deze link: http://ow.ly/hgip50E4Zlr

Met deze aflevering heb ik er nu 10 gehad! De kop is er af, nog slechts 90 (!) afleveringen te gaan. Daarvoor zoek ik nog steeds leuke podcasts om een aflevering mee te maken. Dus heb je een podcast en wil jij ook zo’n toffe aflevering? Stuur me een berichtje!

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Lessen uit HU onderzoek - burgerparticipatie

Lessen uit HU onderzoek

Wat maakt burgerparticipatie effectief? ⠀

Burgerparticipatie is de deelname en inspraak van burgers in besluitvormingsprocessen van de overheid. Maar werkt dat wel? En hoe richt je zoiets in? We bespreken het in deze podcast!

Luister deze aflevering
Podje Oploskoffie met Charlotte Meindersma

Podje Oploskoffie

Charlotte is recht door zee en doet niet aan juridische blabla. Ze deelt gratis enorm veel kennis in haar blogs en de juridische hulp is in haar webshop voor vaste prijzen te koop. Gewoon hulp zoals je dat als ondernemer wil hebben dus! Wat dat betreft is Charlotte zelf ook meer een ondernemer dan een jurist. En juist daarom heeft ze een nieuw boek geschreven. Waarin ze haar ondernemerskennis bundelt met de juridische kennis die iedere ondernemer zou moeten hebben: “Écht ondernemen”. En van dat boek ben ik Écht onder de indruk!

Luister deze aflevering
Bites en business podcast

Bites & Business Podcast

In deze podcast interviewt de Podcastgast Marijke Krabbenbos. In 2006 begon zij als ondernemer met haar bedrijf, the IdeaCompany. Met haar energie en een hoofd dat overloopt van de creativiteit heeft zij namelijk ideeën aan de lopende band! Hoe dat werkt en hoe zij goede van slechte ideeën onderscheid, daarover vraag ik haar alles in deze aflevering.

Luister deze aflevering
Shine on you crazy miracle

Shine on you crazy miracle

De Froton Life Tool is een tool die er voor kan zorgen dat je echt vrij kan zijn van zorgen, verdriet en pijn.

Als ik dit lees dan ben ik direct onwijs sceptisch. Ik ben zo’n nuchtere hollander met beide beentjes in de klei en dit soort uitspraken voelen voor mij meteen zo zweverig… Ik haak daar echt bij af.

Luister deze aflevering
Tandarts podcast

Tandarts vrijheid en meesterschap

Als iemand met een lichte angst voor tandartsen probeer ik zo min mogelijk over de tandarts na te denken. Maar waar ik als patiënt helemaal nog nooit over na had gedacht was de tandarts als onderneming. Terwijl er een fascinerende wereld gaande is, buiten die (hopelijk!) 10 minuten in de stoel

Luister deze aflevering