Thijs Lindhout interview

100% Inspiratie Podcast

Podcastgast

Door De PodcastGast

“Mijn naam is Matthijs Kooiker en je luistert naar de 100% inspiratie podcast. ” Sinds ik Thijs 5 jaar geleden heb leren kennen, heb ik dit altijd al eens willen zeggen in zijn podcast. Bucketlist item 1 – Check!

In deze podcast interview ik niemand minder dan Thijs Lindhout. Maar hoe zorg je nu voor een leuk interview met iemand die al zo vaak is geïnterviewd. Nou, door het aan te pakken op een unieke manier: een interview via muziek. Samen luisteren we naar de hitjes die door de jaren heen een belangrijke rol in het leven van Thijs hebben gespeeld. Van pubertijd en punk tot Pink en Pitbull, alles komt voorbij. We praten over Tony Robbins, verbroken relaties en rouw en afscheid. Een super toffe aflevering waar ik oprecht trots op ben.

“Je hebt wel iets waardoor ik me veel te comfortabel voel en gewoon alles deel” – Thijs Lindhout

Voor Thijs een hele andere aflevering dan normaal en voor mij onwijs gaaf om te doen. Ik ben benieuwd wat je van de aflevering vind! Luister hem via je favoriete podcast app of op spotify via deze link: http://ow.ly/hgip50E4Zlr

Met deze aflevering heb ik er nu 10 gehad! De kop is er af, nog slechts 90 (!) afleveringen te gaan. Daarvoor zoek ik nog steeds leuke podcasts om een aflevering mee te maken. Dus heb je een podcast en wil jij ook zo’n toffe aflevering? Stuur me een berichtje!

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Ontspannen docent podcast

Ontspannen docent Podcast

Deze aflevering is onwijs waardevol voor iedereen met een eigen podcast of die een podcast wil beginnen. Luister mee in deze live mini-cursus podcasten waarin ik Tineke help met het vormgeven van haar podcast.

Luister deze aflevering
Boek achter de mens podcast

Boek achter de Mens Podcast

Ik heb in mijn leven al aardig wat boeken verslonden met de thema’s geluk, succes, zelfontwikkeling en mindset. En geen daarvan bracht me zoveel rust en waarde als dit boek. Dus ben jij ook op zoek naar meer rust, kalmte en tevreden zijn in je leven dan is dit zeker een boek voor jou. Maar voor dat je het leest: Luister deze podcast!

Luister deze aflevering
Timtom podcast

TimTom Podcast

Hoe maak je verbinding met een ander? Hoe kan je open luisteren naar mensen? En hoe zorg je vervolgens dat je de juiste vragen stelt? Deze podcast zit vol met concrete tips en tricks! Ook deel ik mijn recente en zeer pijnlijke ervaring met het compleet onvoorbereid een gesprek in gaan. En ik laat je weten hoe ik daar mee om ben gegaan. Super waardevol als je zelf ook wel eens met je mond vol tanden staat!

Luister deze aflevering
PS Grow Podcast

PS Grow

In deze podcast heb ik het samen met Peter over het grote verschil tussen Nederlanders en Belgen op het gebied van zelfontwikkeling, geluk en succes. Daarnaast hebben we het natuurlijk over podcasten en mijn missie om in 100 podcasts te zitten. We praten over de kunst van het vragenstellen én ik geef een aantal concrete tips over hoe jij zelf ook beter kan worden in het stellen van vragen!

Luister deze aflevering
papa podcast

Papa moet het doen Podcast

Uitstellen, uitstellen, uitstellen. Papa worden is echt iets op mijn “ooit nog” lijstje.

Want wanneer ben je daar in hemelsnaam klaar voor? En kan dat eigenlijk wel? Ben je ooit klaar om papa te worden? Dat en nog veel meer bespreek ik samen met de papa’s in de Papa moet het doen podcast.

Luister deze aflevering
Game Design podcast

Ik hou van tech Podcast

Ik was niet zo’n kind dat al van kleins af aan wist wat hij wilde worden. Sterker nog, ik had geen idee wat ik in hemelsnaam wilde worden. Tot ik in mijn examen jaar las over de opleiding International Game Architecture and Design. Dat. Dat wilde ik worden!

Luister deze aflevering