Thijs Lindhout interview

100% Inspiratie Podcast

Podcastgast

Door De PodcastGast

“Mijn naam is Matthijs Kooiker en je luistert naar de 100% inspiratie podcast. ” Sinds ik Thijs 5 jaar geleden heb leren kennen, heb ik dit altijd al eens willen zeggen in zijn podcast. Bucketlist item 1 – Check!

In deze podcast interview ik niemand minder dan Thijs Lindhout. Maar hoe zorg je nu voor een leuk interview met iemand die al zo vaak is geïnterviewd. Nou, door het aan te pakken op een unieke manier: een interview via muziek. Samen luisteren we naar de hitjes die door de jaren heen een belangrijke rol in het leven van Thijs hebben gespeeld. Van pubertijd en punk tot Pink en Pitbull, alles komt voorbij. We praten over Tony Robbins, verbroken relaties en rouw en afscheid. Een super toffe aflevering waar ik oprecht trots op ben.

“Je hebt wel iets waardoor ik me veel te comfortabel voel en gewoon alles deel” – Thijs Lindhout

Voor Thijs een hele andere aflevering dan normaal en voor mij onwijs gaaf om te doen. Ik ben benieuwd wat je van de aflevering vind! Luister hem via je favoriete podcast app of op spotify via deze link: http://ow.ly/hgip50E4Zlr

Met deze aflevering heb ik er nu 10 gehad! De kop is er af, nog slechts 90 (!) afleveringen te gaan. Daarvoor zoek ik nog steeds leuke podcasts om een aflevering mee te maken. Dus heb je een podcast en wil jij ook zo’n toffe aflevering? Stuur me een berichtje!

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
papa podcast

Papa moet het doen Podcast

Uitstellen, uitstellen, uitstellen. Papa worden is echt iets op mijn “ooit nog” lijstje.

Want wanneer ben je daar in hemelsnaam klaar voor? En kan dat eigenlijk wel? Ben je ooit klaar om papa te worden? Dat en nog veel meer bespreek ik samen met de papa’s in de Papa moet het doen podcast.

Luister deze aflevering
Game Design podcast

Ik hou van tech Podcast

Ik was niet zo’n kind dat al van kleins af aan wist wat hij wilde worden. Sterker nog, ik had geen idee wat ik in hemelsnaam wilde worden. Tot ik in mijn examen jaar las over de opleiding International Game Architecture and Design. Dat. Dat wilde ik worden!

Luister deze aflevering
Bij oeben podcast

Bij Oeben Podcast

Dit keer niet alleen een podcast, maar een serieuze vodcast! Ik ben te gast bij Frank Oeben in zijn Bij Oeben podcast. We hebben het over ondernemen, kiezen voor onzekerheid, experimenten in het leven en nog veel meer! 

Luister deze aflevering
Het Conclaaf met De Podcastgast

Het Conclaaf – De Verraders podcast

Ik ben te gast in deze aflevering waarin ik samen met Koen en Saron de laatste aflevering van De Verraders bespreek. Een toffe serie zo tof dat mijn hogere doel “Meedoen met Wie is de Mol” zomaar zou kunnen veranderen in “Meedoen met de Verraders”.

Luister deze aflevering
Thijs Lindhout interview

100% Inspiratie Pocast

“Mijn naam is Matthijs Kooiker en je luistert naar de 100% inspiratie podcast. ” Sinds ik Thijs 5 jaar geleden heb leren kennen, heb ik dit altijd al eens willen zeggen in zijn podcast. Bucketlist item 1 – Check!

Luister deze aflevering