Dit is dertig podcast

Dit is Dertig
Podcast

Podcastgast

Door De PodcastGast

Er komt een moment waarop je denkt “Shit! Ik ben nu echt oud aan het worden!”

Of het nu gaat om je lichaam dat langzaam protesteert, je favoriete band als tiener terug horen op een classic rock radiozender, of de nieuwe social media hype die je compleet gemist hebt: Ik wordt oud. En lach niet, jij ook!

Sinds januari hoor ik helaas bij de club van 30. Een traumatische ervaring dit ik tot in details bespreek met Gaia & IJlien van de “dit is dertig” podcast.

Laatst luisterde ik arrow classic rock en kwam GreenDay voorbij en ik dacht “Sinds wanneer is GreenDay classic rock?!” Dit luisterde ik toen ik 13 was joh. 

In deze podcast hebben we het over hoe je om moet gaan met ouder worden, en vooral, het verschil daarin bij mannen en vrouwen. Lijstjes die je af moet werken voor je aan kinderen wil beginnen, je persoonlijke missie op je visionboard en “de” reis naar Bali op zoek naar je innerlijke zelf. Ouder worden is vermoeiend en met zijn alle maken we het nog veel vermoeiender.

Een toffe podcast met de twee dames die mij toch weer gerust hebben gesteld. Een uur lang lachen, discussie, verschil man-vrouw en de heerlijke nostalgie die alleen dertigers kennen. Oud worden is zo slecht nog niet.

Luister de aflevering hier: http://ow.ly/w0ag50E4IN9

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
papa podcast

Papa moet het doen Podcast

Uitstellen, uitstellen, uitstellen. Papa worden is echt iets op mijn “ooit nog” lijstje.

Want wanneer ben je daar in hemelsnaam klaar voor? En kan dat eigenlijk wel? Ben je ooit klaar om papa te worden? Dat en nog veel meer bespreek ik samen met de papa’s in de Papa moet het doen podcast.

Luister deze aflevering
Game Design podcast

Ik hou van tech Podcast

Ik was niet zo’n kind dat al van kleins af aan wist wat hij wilde worden. Sterker nog, ik had geen idee wat ik in hemelsnaam wilde worden. Tot ik in mijn examen jaar las over de opleiding International Game Architecture and Design. Dat. Dat wilde ik worden!

Luister deze aflevering
Bij oeben podcast

Bij Oeben Podcast

Dit keer niet alleen een podcast, maar een serieuze vodcast! Ik ben te gast bij Frank Oeben in zijn Bij Oeben podcast. We hebben het over ondernemen, kiezen voor onzekerheid, experimenten in het leven en nog veel meer! 

Luister deze aflevering
Het Conclaaf met De Podcastgast

Het Conclaaf – De Verraders podcast

Ik ben te gast in deze aflevering waarin ik samen met Koen en Saron de laatste aflevering van De Verraders bespreek. Een toffe serie zo tof dat mijn hogere doel “Meedoen met Wie is de Mol” zomaar zou kunnen veranderen in “Meedoen met de Verraders”.

Luister deze aflevering
Thijs Lindhout interview

100% Inspiratie Pocast

“Mijn naam is Matthijs Kooiker en je luistert naar de 100% inspiratie podcast. ” Sinds ik Thijs 5 jaar geleden heb leren kennen, heb ik dit altijd al eens willen zeggen in zijn podcast. Bucketlist item 1 – Check!

Luister deze aflevering