ready for take off podcast

Podcast over
luchtvaart

Podcastgast

Door De PodcastGast

Wat is het met die mythe van chocola meenemen als je gaat vliegen? Heb je wel eens iemand betrapt op de mile-high club? En hoe is het om te vliegen met Willem Alexander aan boord?! (Die laatste 2 hebben overigens niets met elkaar te maken!)
 
Deze vragen en meer worden beantwoord in de Ready for Take-Off podcast!

“Wat gebeurt er als je iemand betrapt op de mile-high club?”

Dit keer een heuze podcast take-over waarbij de podcastpiloot het stuur over neemt. Ik neem plaats achter de knoppen en ga het gesprek aan met Mark en Soner. Als leraren aan het summa college in Eindhoven (En part-time steward in Soner zijn geval) maken zij iedere week de gezelligste luchtvaart podcast van Nederland. En dit keer staan ze zelf in de spotlight.

Ik leer van alles bij over luchtzakken, hoe je van kok zijn beland op een vliegtuig met het koningshuis en wat er toch voor zorgt dat beide mannen zo’n grote liefde voor vliegen hebben!

Volg de mannen hier! 

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
papa podcast

Papa moet het doen Podcast

Uitstellen, uitstellen, uitstellen. Papa worden is echt iets op mijn “ooit nog” lijstje.

Want wanneer ben je daar in hemelsnaam klaar voor? En kan dat eigenlijk wel? Ben je ooit klaar om papa te worden? Dat en nog veel meer bespreek ik samen met de papa’s in de Papa moet het doen podcast.

Luister deze aflevering
Game Design podcast

Ik hou van tech Podcast

Ik was niet zo’n kind dat al van kleins af aan wist wat hij wilde worden. Sterker nog, ik had geen idee wat ik in hemelsnaam wilde worden. Tot ik in mijn examen jaar las over de opleiding International Game Architecture and Design. Dat. Dat wilde ik worden!

Luister deze aflevering
Bij oeben podcast

Bij Oeben Podcast

Dit keer niet alleen een podcast, maar een serieuze vodcast! Ik ben te gast bij Frank Oeben in zijn Bij Oeben podcast. We hebben het over ondernemen, kiezen voor onzekerheid, experimenten in het leven en nog veel meer! 

Luister deze aflevering
Het Conclaaf met De Podcastgast

Het Conclaaf – De Verraders podcast

Ik ben te gast in deze aflevering waarin ik samen met Koen en Saron de laatste aflevering van De Verraders bespreek. Een toffe serie zo tof dat mijn hogere doel “Meedoen met Wie is de Mol” zomaar zou kunnen veranderen in “Meedoen met de Verraders”.

Luister deze aflevering
Thijs Lindhout interview

100% Inspiratie Pocast

“Mijn naam is Matthijs Kooiker en je luistert naar de 100% inspiratie podcast. ” Sinds ik Thijs 5 jaar geleden heb leren kennen, heb ik dit altijd al eens willen zeggen in zijn podcast. Bucketlist item 1 – Check!

Luister deze aflevering