ADD something special podcast

Podcast over
add en adhd

Podcastgast

Door De PodcastGast

Hoe ik in hemelsnaam in 100 verschillende podcasts geïnteresseerd kan zijn? Door mijn superkracht!

Deze podcast is de meest persoonlijke die ik tot nu toe heb opgenomen. Er zijn namelijk weinig mensen dit van mij weten, maar 5 jaar geleden kreeg ik de diagnose ADD. En toen. Toen veranderde er helemaal niets. Maar begreep ik mezelf een stuk beter.

Al sinds klein kind heb ik last van een korte aandachtsboog. Het is meer een aandachtspunt. Herkenbaar?

Dingen die ik saai vind lijken me extra veel moeite te kosten. Maar zodra ik iets interessant vind zuig ik alle informatie op als een spons. In mijn zoektocht naar zelfverbetering kwam ik een online test tegen, waaruit bleek dat ik wel eens ADD zou kunnen hebben. Hoe meer ik er over las hoe meer ik mezelf herkende. Dit was iets wat ik moest onderzoeken.

“Maar wat doe je als je dokter zegt dat je te oud bent voor ADD? Waar moet je dan heen?!”

In ADD Something Special praat ik samen met Carola over wat het is om ADD te hebben. Hoe het kwam dat ik een late diagnose kreeg en waarom ik met die diagnose mezelf nog beter kon begrijpen. We hebben het over hoe mijn hyperfocus mijn superkracht is om me snel dingen eigen te maken, en hoe mijn mega brede interesse DE reden is dat ik 100 verschillende podcasts wil doen.

Een super toffe podcast die voor mij erg persoonlijk is geworden. Laat me weten wat je er van vindt!

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
papa podcast

Papa moet het doen Podcast

Uitstellen, uitstellen, uitstellen. Papa worden is echt iets op mijn “ooit nog” lijstje.

Want wanneer ben je daar in hemelsnaam klaar voor? En kan dat eigenlijk wel? Ben je ooit klaar om papa te worden? Dat en nog veel meer bespreek ik samen met de papa’s in de Papa moet het doen podcast.

Luister deze aflevering
Game Design podcast

Ik hou van tech Podcast

Ik was niet zo’n kind dat al van kleins af aan wist wat hij wilde worden. Sterker nog, ik had geen idee wat ik in hemelsnaam wilde worden. Tot ik in mijn examen jaar las over de opleiding International Game Architecture and Design. Dat. Dat wilde ik worden!

Luister deze aflevering
Bij oeben podcast

Bij Oeben Podcast

Dit keer niet alleen een podcast, maar een serieuze vodcast! Ik ben te gast bij Frank Oeben in zijn Bij Oeben podcast. We hebben het over ondernemen, kiezen voor onzekerheid, experimenten in het leven en nog veel meer! 

Luister deze aflevering
Het Conclaaf met De Podcastgast

Het Conclaaf – De Verraders podcast

Ik ben te gast in deze aflevering waarin ik samen met Koen en Saron de laatste aflevering van De Verraders bespreek. Een toffe serie zo tof dat mijn hogere doel “Meedoen met Wie is de Mol” zomaar zou kunnen veranderen in “Meedoen met de Verraders”.

Luister deze aflevering
Thijs Lindhout interview

100% Inspiratie Pocast

“Mijn naam is Matthijs Kooiker en je luistert naar de 100% inspiratie podcast. ” Sinds ik Thijs 5 jaar geleden heb leren kennen, heb ik dit altijd al eens willen zeggen in zijn podcast. Bucketlist item 1 – Check!

Luister deze aflevering