Groeivoer podcast

Podcast over
Groeivoer

Podcastgast

Door De PodcastGast

100 afleveringen aan groeivoer!
 
Gehrard heeft met de Groeivoer podcast maar liefst 100 afleveringen neergezet. In deze afleveringen interviewt hij ondernemers over hun business, levenslessen en impact. Dit is aflevering 101. Aan mij de prachtige taak om Gehrard eens het podium te geven. Hoe kijkt hij terug op zijn podcast en wat kunnen we de komende 100 afleveringen verwachten?!
 
In deze afleveringen kijken Gehrard en ik naar het vak podcasten. Wat komt er bij kijken, wat moet er anders en specifieker wat moet er anders in de groeivoer podcast. Groeivoer biedt toffe en hoge kwaliteits interviews maar, en in deze aflevering ben ik heel eerlijk, er is weinig wat echt uniek is. Samen met Gehrard ga ik op zoek naar wat hem uniek maakt en hoe hij dat naar zijn podcast kan brengen.

“Het is een onwijs goeie podcast, maar laten we eerlijk zijn, er is niet echt iets heel unieks aan.”

Ons half uur voorbespreken van de aflevering veranderde in 1.5 uur toen we op het onderwerp geloof kwamen. Want wat betekend geloof nou eigenlijk? Hoe hangt dit samen met je onderneming? En waarom is dit eigenlijk taboe? Van mensen die zakelijke beslissingen maken op basis van de bijbel tot ondernemers die alleen geloven in het kapitalisme. Alles komt voorbij in dit toffe gesprek.
 
De volgende 100 afleveringen beloofd Gehrard meer met geloof te doen als onderwerp in zijn podcast. Een echte unieke kijk op de persoon achter de onderneming en wat mij betreft super interessant. Ga deze man de komende 100 afleveringen volgen!
 
Voor meer afleveringen en op Gehrard te volgen kijk je natuurlijk op  www.groeivoer.nl

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
papa podcast

Papa moet het doen Podcast

Uitstellen, uitstellen, uitstellen. Papa worden is echt iets op mijn “ooit nog” lijstje.

Want wanneer ben je daar in hemelsnaam klaar voor? En kan dat eigenlijk wel? Ben je ooit klaar om papa te worden? Dat en nog veel meer bespreek ik samen met de papa’s in de Papa moet het doen podcast.

Luister deze aflevering
Game Design podcast

Ik hou van tech Podcast

Ik was niet zo’n kind dat al van kleins af aan wist wat hij wilde worden. Sterker nog, ik had geen idee wat ik in hemelsnaam wilde worden. Tot ik in mijn examen jaar las over de opleiding International Game Architecture and Design. Dat. Dat wilde ik worden!

Luister deze aflevering
Bij oeben podcast

Bij Oeben Podcast

Dit keer niet alleen een podcast, maar een serieuze vodcast! Ik ben te gast bij Frank Oeben in zijn Bij Oeben podcast. We hebben het over ondernemen, kiezen voor onzekerheid, experimenten in het leven en nog veel meer! 

Luister deze aflevering
Het Conclaaf met De Podcastgast

Het Conclaaf – De Verraders podcast

Ik ben te gast in deze aflevering waarin ik samen met Koen en Saron de laatste aflevering van De Verraders bespreek. Een toffe serie zo tof dat mijn hogere doel “Meedoen met Wie is de Mol” zomaar zou kunnen veranderen in “Meedoen met de Verraders”.

Luister deze aflevering
Thijs Lindhout interview

100% Inspiratie Pocast

“Mijn naam is Matthijs Kooiker en je luistert naar de 100% inspiratie podcast. ” Sinds ik Thijs 5 jaar geleden heb leren kennen, heb ik dit altijd al eens willen zeggen in zijn podcast. Bucketlist item 1 – Check!

Luister deze aflevering