Groeivoer podcast

Podcast over
Groeivoer

Podcastgast

Door De PodcastGast

100 afleveringen aan groeivoer!
 
Gehrard heeft met de Groeivoer podcast maar liefst 100 afleveringen neergezet. In deze afleveringen interviewt hij ondernemers over hun business, levenslessen en impact. Dit is aflevering 101. Aan mij de prachtige taak om Gehrard eens het podium te geven. Hoe kijkt hij terug op zijn podcast en wat kunnen we de komende 100 afleveringen verwachten?!
 
In deze afleveringen kijken Gehrard en ik naar het vak podcasten. Wat komt er bij kijken, wat moet er anders en specifieker wat moet er anders in de groeivoer podcast. Groeivoer biedt toffe en hoge kwaliteits interviews maar, en in deze aflevering ben ik heel eerlijk, er is weinig wat echt uniek is. Samen met Gehrard ga ik op zoek naar wat hem uniek maakt en hoe hij dat naar zijn podcast kan brengen.

“Het is een onwijs goeie podcast, maar laten we eerlijk zijn, er is niet echt iets heel unieks aan.”

Ons half uur voorbespreken van de aflevering veranderde in 1.5 uur toen we op het onderwerp geloof kwamen. Want wat betekend geloof nou eigenlijk? Hoe hangt dit samen met je onderneming? En waarom is dit eigenlijk taboe? Van mensen die zakelijke beslissingen maken op basis van de bijbel tot ondernemers die alleen geloven in het kapitalisme. Alles komt voorbij in dit toffe gesprek.
 
De volgende 100 afleveringen beloofd Gehrard meer met geloof te doen als onderwerp in zijn podcast. Een echte unieke kijk op de persoon achter de onderneming en wat mij betreft super interessant. Ga deze man de komende 100 afleveringen volgen!
 
Voor meer afleveringen en op Gehrard te volgen kijk je natuurlijk op  www.groeivoer.nl

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Lessen uit HU onderzoek - burgerparticipatie

Lessen uit HU onderzoek

Wat maakt burgerparticipatie effectief? ⠀

Burgerparticipatie is de deelname en inspraak van burgers in besluitvormingsprocessen van de overheid. Maar werkt dat wel? En hoe richt je zoiets in? We bespreken het in deze podcast!

Luister deze aflevering
Podje Oploskoffie met Charlotte Meindersma

Podje Oploskoffie

Charlotte is recht door zee en doet niet aan juridische blabla. Ze deelt gratis enorm veel kennis in haar blogs en de juridische hulp is in haar webshop voor vaste prijzen te koop. Gewoon hulp zoals je dat als ondernemer wil hebben dus! Wat dat betreft is Charlotte zelf ook meer een ondernemer dan een jurist. En juist daarom heeft ze een nieuw boek geschreven. Waarin ze haar ondernemerskennis bundelt met de juridische kennis die iedere ondernemer zou moeten hebben: “Écht ondernemen”. En van dat boek ben ik Écht onder de indruk!

Luister deze aflevering
Bites en business podcast

Bites & Business Podcast

In deze podcast interviewt de Podcastgast Marijke Krabbenbos. In 2006 begon zij als ondernemer met haar bedrijf, the IdeaCompany. Met haar energie en een hoofd dat overloopt van de creativiteit heeft zij namelijk ideeën aan de lopende band! Hoe dat werkt en hoe zij goede van slechte ideeën onderscheid, daarover vraag ik haar alles in deze aflevering.

Luister deze aflevering
Shine on you crazy miracle

Shine on you crazy miracle

De Froton Life Tool is een tool die er voor kan zorgen dat je echt vrij kan zijn van zorgen, verdriet en pijn.

Als ik dit lees dan ben ik direct onwijs sceptisch. Ik ben zo’n nuchtere hollander met beide beentjes in de klei en dit soort uitspraken voelen voor mij meteen zo zweverig… Ik haak daar echt bij af.

Luister deze aflevering
Tandarts podcast

Tandarts vrijheid en meesterschap

Als iemand met een lichte angst voor tandartsen probeer ik zo min mogelijk over de tandarts na te denken. Maar waar ik als patiënt helemaal nog nooit over na had gedacht was de tandarts als onderneming. Terwijl er een fascinerende wereld gaande is, buiten die (hopelijk!) 10 minuten in de stoel

Luister deze aflevering