Wat ik wou dat ik wist podcast

Podcast over
De PodcastGast

Podcastgast

Door De PodcastGast

Hoe kijk je op je 30e terug naar hoe je leven er op je 20e uit zag? Wat is er nu echt anders dan toen? En wat heb je daar van geleerd?

De Wat Ik Wou Dat Ik Wist Podcast gaat over, je raadt het al, wat je wou dat je eerder had geweten. Nu ik aan de rand sta van het 30 worden (over 2 dagen is het al zover!) kijk ik samen met Kelly terug. Een podcast die echt gaat over Matthijs en de man achter De PodcastGast.

“Het belangrijkste verschil is dat mijn prioriteiten nu echt anders zijn dan toen ik 20 was”

Toen ik 20 was studeerde ik als game designer en liep ik nog in skate broeken. 5 jaar later zat ik in de sales, had ik mijn droom baan een mooie lease auto en was ik altijd maar op weg naar meer. Nu nog eens 5 jaar verder heb ik die droombaan tussendoor opgegeven voor een nachtmerrie, waar ik uit kwam door ondernemer te worden.

Ik vertel over wat het voor mij was om er achter te komen dat ik deze grote fout in mijn carrière heb overleefd. Hoe ik mezelf compleet overwerkte om maar zoveel mogelijk geld te verdienen en dit allemaal opgaf om nu met veel minder veel gelukkiger te zijn.

Daarnaast is dit ook een podcast waarin Kelly en ik gewoon gezellig kletsen. We hebben het over welke boeken en series we aanraden, welk celebrity nieuws er helemaal hot en happening is (als er iets is waar ik geen verstand van heb..) en onze challenges voor het nieuwe jaar!

 

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
papa podcast

Papa moet het doen Podcast

Uitstellen, uitstellen, uitstellen. Papa worden is echt iets op mijn “ooit nog” lijstje.

Want wanneer ben je daar in hemelsnaam klaar voor? En kan dat eigenlijk wel? Ben je ooit klaar om papa te worden? Dat en nog veel meer bespreek ik samen met de papa’s in de Papa moet het doen podcast.

Luister deze aflevering
Game Design podcast

Ik hou van tech Podcast

Ik was niet zo’n kind dat al van kleins af aan wist wat hij wilde worden. Sterker nog, ik had geen idee wat ik in hemelsnaam wilde worden. Tot ik in mijn examen jaar las over de opleiding International Game Architecture and Design. Dat. Dat wilde ik worden!

Luister deze aflevering
Bij oeben podcast

Bij Oeben Podcast

Dit keer niet alleen een podcast, maar een serieuze vodcast! Ik ben te gast bij Frank Oeben in zijn Bij Oeben podcast. We hebben het over ondernemen, kiezen voor onzekerheid, experimenten in het leven en nog veel meer! 

Luister deze aflevering
Het Conclaaf met De Podcastgast

Het Conclaaf – De Verraders podcast

Ik ben te gast in deze aflevering waarin ik samen met Koen en Saron de laatste aflevering van De Verraders bespreek. Een toffe serie zo tof dat mijn hogere doel “Meedoen met Wie is de Mol” zomaar zou kunnen veranderen in “Meedoen met de Verraders”.

Luister deze aflevering
Thijs Lindhout interview

100% Inspiratie Pocast

“Mijn naam is Matthijs Kooiker en je luistert naar de 100% inspiratie podcast. ” Sinds ik Thijs 5 jaar geleden heb leren kennen, heb ik dit altijd al eens willen zeggen in zijn podcast. Bucketlist item 1 – Check!

Luister deze aflevering