Wat ik wou dat ik wist podcast

Podcast over
De PodcastGast

Podcastgast

Door De PodcastGast

Hoe kijk je op je 30e terug naar hoe je leven er op je 20e uit zag? Wat is er nu echt anders dan toen? En wat heb je daar van geleerd?

De Wat Ik Wou Dat Ik Wist Podcast gaat over, je raadt het al, wat je wou dat je eerder had geweten. Nu ik aan de rand sta van het 30 worden (over 2 dagen is het al zover!) kijk ik samen met Kelly terug. Een podcast die echt gaat over Matthijs en de man achter De PodcastGast.

“Het belangrijkste verschil is dat mijn prioriteiten nu echt anders zijn dan toen ik 20 was”

Toen ik 20 was studeerde ik als game designer en liep ik nog in skate broeken. 5 jaar later zat ik in de sales, had ik mijn droom baan een mooie lease auto en was ik altijd maar op weg naar meer. Nu nog eens 5 jaar verder heb ik die droombaan tussendoor opgegeven voor een nachtmerrie, waar ik uit kwam door ondernemer te worden.

Ik vertel over wat het voor mij was om er achter te komen dat ik deze grote fout in mijn carrière heb overleefd. Hoe ik mezelf compleet overwerkte om maar zoveel mogelijk geld te verdienen en dit allemaal opgaf om nu met veel minder veel gelukkiger te zijn.

Daarnaast is dit ook een podcast waarin Kelly en ik gewoon gezellig kletsen. We hebben het over welke boeken en series we aanraden, welk celebrity nieuws er helemaal hot en happening is (als er iets is waar ik geen verstand van heb..) en onze challenges voor het nieuwe jaar!

 

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Ontspannen docent podcast

Ontspannen docent Podcast

Deze aflevering is onwijs waardevol voor iedereen met een eigen podcast of die een podcast wil beginnen. Luister mee in deze live mini-cursus podcasten waarin ik Tineke help met het vormgeven van haar podcast.

Luister deze aflevering
Boek achter de mens podcast

Boek achter de Mens Podcast

Ik heb in mijn leven al aardig wat boeken verslonden met de thema’s geluk, succes, zelfontwikkeling en mindset. En geen daarvan bracht me zoveel rust en waarde als dit boek. Dus ben jij ook op zoek naar meer rust, kalmte en tevreden zijn in je leven dan is dit zeker een boek voor jou. Maar voor dat je het leest: Luister deze podcast!

Luister deze aflevering
Timtom podcast

TimTom Podcast

Hoe maak je verbinding met een ander? Hoe kan je open luisteren naar mensen? En hoe zorg je vervolgens dat je de juiste vragen stelt? Deze podcast zit vol met concrete tips en tricks! Ook deel ik mijn recente en zeer pijnlijke ervaring met het compleet onvoorbereid een gesprek in gaan. En ik laat je weten hoe ik daar mee om ben gegaan. Super waardevol als je zelf ook wel eens met je mond vol tanden staat!

Luister deze aflevering
PS Grow Podcast

PS Grow

In deze podcast heb ik het samen met Peter over het grote verschil tussen Nederlanders en Belgen op het gebied van zelfontwikkeling, geluk en succes. Daarnaast hebben we het natuurlijk over podcasten en mijn missie om in 100 podcasts te zitten. We praten over de kunst van het vragenstellen én ik geef een aantal concrete tips over hoe jij zelf ook beter kan worden in het stellen van vragen!

Luister deze aflevering
papa podcast

Papa moet het doen Podcast

Uitstellen, uitstellen, uitstellen. Papa worden is echt iets op mijn “ooit nog” lijstje.

Want wanneer ben je daar in hemelsnaam klaar voor? En kan dat eigenlijk wel? Ben je ooit klaar om papa te worden? Dat en nog veel meer bespreek ik samen met de papa’s in de Papa moet het doen podcast.

Luister deze aflevering
Game Design podcast

Ik hou van tech Podcast

Ik was niet zo’n kind dat al van kleins af aan wist wat hij wilde worden. Sterker nog, ik had geen idee wat ik in hemelsnaam wilde worden. Tot ik in mijn examen jaar las over de opleiding International Game Architecture and Design. Dat. Dat wilde ik worden!

Luister deze aflevering