Wat ik wou dat ik wist podcast

Podcast over
De PodcastGast

Podcastgast

Door De PodcastGast

Hoe kijk je op je 30e terug naar hoe je leven er op je 20e uit zag? Wat is er nu echt anders dan toen? En wat heb je daar van geleerd?

De Wat Ik Wou Dat Ik Wist Podcast gaat over, je raadt het al, wat je wou dat je eerder had geweten. Nu ik aan de rand sta van het 30 worden (over 2 dagen is het al zover!) kijk ik samen met Kelly terug. Een podcast die echt gaat over Matthijs en de man achter De PodcastGast.

“Het belangrijkste verschil is dat mijn prioriteiten nu echt anders zijn dan toen ik 20 was”

Toen ik 20 was studeerde ik als game designer en liep ik nog in skate broeken. 5 jaar later zat ik in de sales, had ik mijn droom baan een mooie lease auto en was ik altijd maar op weg naar meer. Nu nog eens 5 jaar verder heb ik die droombaan tussendoor opgegeven voor een nachtmerrie, waar ik uit kwam door ondernemer te worden.

Ik vertel over wat het voor mij was om er achter te komen dat ik deze grote fout in mijn carrière heb overleefd. Hoe ik mezelf compleet overwerkte om maar zoveel mogelijk geld te verdienen en dit allemaal opgaf om nu met veel minder veel gelukkiger te zijn.

Daarnaast is dit ook een podcast waarin Kelly en ik gewoon gezellig kletsen. We hebben het over welke boeken en series we aanraden, welk celebrity nieuws er helemaal hot en happening is (als er iets is waar ik geen verstand van heb..) en onze challenges voor het nieuwe jaar!

 

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Lessen uit HU onderzoek - burgerparticipatie

Lessen uit HU onderzoek

Wat maakt burgerparticipatie effectief? ⠀

Burgerparticipatie is de deelname en inspraak van burgers in besluitvormingsprocessen van de overheid. Maar werkt dat wel? En hoe richt je zoiets in? We bespreken het in deze podcast!

Luister deze aflevering
Podje Oploskoffie met Charlotte Meindersma

Podje Oploskoffie

Charlotte is recht door zee en doet niet aan juridische blabla. Ze deelt gratis enorm veel kennis in haar blogs en de juridische hulp is in haar webshop voor vaste prijzen te koop. Gewoon hulp zoals je dat als ondernemer wil hebben dus! Wat dat betreft is Charlotte zelf ook meer een ondernemer dan een jurist. En juist daarom heeft ze een nieuw boek geschreven. Waarin ze haar ondernemerskennis bundelt met de juridische kennis die iedere ondernemer zou moeten hebben: “Écht ondernemen”. En van dat boek ben ik Écht onder de indruk!

Luister deze aflevering
Bites en business podcast

Bites & Business Podcast

In deze podcast interviewt de Podcastgast Marijke Krabbenbos. In 2006 begon zij als ondernemer met haar bedrijf, the IdeaCompany. Met haar energie en een hoofd dat overloopt van de creativiteit heeft zij namelijk ideeën aan de lopende band! Hoe dat werkt en hoe zij goede van slechte ideeën onderscheid, daarover vraag ik haar alles in deze aflevering.

Luister deze aflevering
Shine on you crazy miracle

Shine on you crazy miracle

De Froton Life Tool is een tool die er voor kan zorgen dat je echt vrij kan zijn van zorgen, verdriet en pijn.

Als ik dit lees dan ben ik direct onwijs sceptisch. Ik ben zo’n nuchtere hollander met beide beentjes in de klei en dit soort uitspraken voelen voor mij meteen zo zweverig… Ik haak daar echt bij af.

Luister deze aflevering
Tandarts podcast

Tandarts vrijheid en meesterschap

Als iemand met een lichte angst voor tandartsen probeer ik zo min mogelijk over de tandarts na te denken. Maar waar ik als patiënt helemaal nog nooit over na had gedacht was de tandarts als onderneming. Terwijl er een fascinerende wereld gaande is, buiten die (hopelijk!) 10 minuten in de stoel

Luister deze aflevering