Podcast over
Duurzaamheid

Podcastgast

Door De PodcastGast

Hoe sustainable is Tess?! Dat is de hoofdvraag na de eerste 7 afleveringen van Tess to Sustainability.

In deze aflevering neem ik als plaats op de stoel van host. Normaal interview Tess (en ja, dit is “de” Tess uit aflevering 1!) haar gasten, dit keer is ze zelf aan de beurt. We bespreken alle duurzame challenges die ze de afgelopen 7 afleveringen van haar gasten heeft meegekregen.

Wat heeft ze geleerd? Is ze al wat duurzamer? En wat gebeurd er als je op een lege maag een paar glazen niet vegan rosé wegtikt? Allemaal prangende vragen die we deze aflevering beantwoorden!

“Op een lege maag een paar rose drinken was niet echt een succes”

Beluister Tess to Sustainability (Aflevering 8) via je favoriete podcast app óf klik hier onder voor de spotify link ⬇️

http://ow.ly/KNBm50CTKC4

Is duurzaamheid nou helemaal jou ding? Luister dan vooral nog even verder naar Tess. Sinds deze aflevering online kwam heeft ze al weer 3 hele toffe afleveringen online gezet!

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Luister verder naar:

papa podcast

Papa moet het doen Podcast

Uitstellen, uitstellen, uitstellen. Papa worden is echt iets op mijn “ooit nog” lijstje.

Want wanneer ben je daar in hemelsnaam klaar voor? En kan dat eigenlijk wel? Ben je ooit klaar om papa te worden? Dat en nog veel meer bespreek ik samen met de papa’s in de Papa moet het doen podcast.

Luister deze aflevering
Game Design podcast

Ik hou van tech Podcast

Ik was niet zo’n kind dat al van kleins af aan wist wat hij wilde worden. Sterker nog, ik had geen idee wat ik in hemelsnaam wilde worden. Tot ik in mijn examen jaar las over de opleiding International Game Architecture and Design. Dat. Dat wilde ik worden!

Luister deze aflevering
Bij oeben podcast

Bij Oeben Podcast

Dit keer niet alleen een podcast, maar een serieuze vodcast! Ik ben te gast bij Frank Oeben in zijn Bij Oeben podcast. We hebben het over ondernemen, kiezen voor onzekerheid, experimenten in het leven en nog veel meer! 

Luister deze aflevering
Het Conclaaf met De Podcastgast

Het Conclaaf – De Verraders podcast

Ik ben te gast in deze aflevering waarin ik samen met Koen en Saron de laatste aflevering van De Verraders bespreek. Een toffe serie zo tof dat mijn hogere doel “Meedoen met Wie is de Mol” zomaar zou kunnen veranderen in “Meedoen met de Verraders”.

Luister deze aflevering
Thijs Lindhout interview

100% Inspiratie Pocast

“Mijn naam is Matthijs Kooiker en je luistert naar de 100% inspiratie podcast. ” Sinds ik Thijs 5 jaar geleden heb leren kennen, heb ik dit altijd al eens willen zeggen in zijn podcast. Bucketlist item 1 – Check!

Luister deze aflevering