Podcast over
Duurzaamheid

Podcastgast

Door De PodcastGast

Hoe sustainable is Tess?! Dat is de hoofdvraag na de eerste 7 afleveringen van Tess to Sustainability.

In deze aflevering neem ik als plaats op de stoel van host. Normaal interview Tess (en ja, dit is “de” Tess uit aflevering 1!) haar gasten, dit keer is ze zelf aan de beurt. We bespreken alle duurzame challenges die ze de afgelopen 7 afleveringen van haar gasten heeft meegekregen.

Wat heeft ze geleerd? Is ze al wat duurzamer? En wat gebeurd er als je op een lege maag een paar glazen niet vegan rosé wegtikt? Allemaal prangende vragen die we deze aflevering beantwoorden!

“Op een lege maag een paar rose drinken was niet echt een succes”

Beluister Tess to Sustainability (Aflevering 8) via je favoriete podcast app óf klik hier onder voor de spotify link ⬇️

http://ow.ly/KNBm50CTKC4

Is duurzaamheid nou helemaal jou ding? Luister dan vooral nog even verder naar Tess. Sinds deze aflevering online kwam heeft ze al weer 3 hele toffe afleveringen online gezet!

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Luister verder naar:

Lessen uit HU onderzoek - burgerparticipatie

Lessen uit HU onderzoek

Wat maakt burgerparticipatie effectief? ⠀

Burgerparticipatie is de deelname en inspraak van burgers in besluitvormingsprocessen van de overheid. Maar werkt dat wel? En hoe richt je zoiets in? We bespreken het in deze podcast!

Luister deze aflevering
Podje Oploskoffie met Charlotte Meindersma

Podje Oploskoffie

Charlotte is recht door zee en doet niet aan juridische blabla. Ze deelt gratis enorm veel kennis in haar blogs en de juridische hulp is in haar webshop voor vaste prijzen te koop. Gewoon hulp zoals je dat als ondernemer wil hebben dus! Wat dat betreft is Charlotte zelf ook meer een ondernemer dan een jurist. En juist daarom heeft ze een nieuw boek geschreven. Waarin ze haar ondernemerskennis bundelt met de juridische kennis die iedere ondernemer zou moeten hebben: “Écht ondernemen”. En van dat boek ben ik Écht onder de indruk!

Luister deze aflevering
Bites en business podcast

Bites & Business Podcast

In deze podcast interviewt de Podcastgast Marijke Krabbenbos. In 2006 begon zij als ondernemer met haar bedrijf, the IdeaCompany. Met haar energie en een hoofd dat overloopt van de creativiteit heeft zij namelijk ideeën aan de lopende band! Hoe dat werkt en hoe zij goede van slechte ideeën onderscheid, daarover vraag ik haar alles in deze aflevering.

Luister deze aflevering
Shine on you crazy miracle

Shine on you crazy miracle

De Froton Life Tool is een tool die er voor kan zorgen dat je echt vrij kan zijn van zorgen, verdriet en pijn.

Als ik dit lees dan ben ik direct onwijs sceptisch. Ik ben zo’n nuchtere hollander met beide beentjes in de klei en dit soort uitspraken voelen voor mij meteen zo zweverig… Ik haak daar echt bij af.

Luister deze aflevering
Tandarts podcast

Tandarts vrijheid en meesterschap

Als iemand met een lichte angst voor tandartsen probeer ik zo min mogelijk over de tandarts na te denken. Maar waar ik als patiënt helemaal nog nooit over na had gedacht was de tandarts als onderneming. Terwijl er een fascinerende wereld gaande is, buiten die (hopelijk!) 10 minuten in de stoel

Luister deze aflevering