Saar On Air Podcast

Podcast over relaties

Podcastgast

Door De PodcastGast

Deze woorden zijn door meerdere exen over de jaren tegen mij gezegd. “Ik vertrouw jou wel, maar haar niet”. Maar hoe moet dat dan, als je als hetero man een vrouwelijke beste vriend hebt? En kan dat eigenlijk wel, een platonische vriend(in) hebben naast je relatie? Wanneer mag je wantrouwen en wanneer is het gewoon kinderlijke jaloezie? In deze podcast pluis ik samen met Saron al deze vragen (en meer!) uit. Ik ben onwijs enthousiast over deze aflevering!

“Het zou een stuk gemakkelijker zijn wanneer de beste vriend(in) van je partner spuug lelijk is en in de verste verte niet op jou lijkt.”

Niet alleen is het de eerste aflevering waarin ik mezelf De PodcastGast noem (whoopwhoop), het is ook een onderwerp waar ik al jaren mee worstel. Als datingcoach met hetzelfde probleem (Saron heeft een mannelijke beste vriend naast haar relatie) was ik onwijs benieuwd naar haar ervaringen.

Met bijna een uur aan tips, verhalen en inzichten ben ik onwijs trots op deze aflevering. Luister hem en laat me weten wat jij er van vindt!

Spotify Link ⬇️

http://ow.ly/quHa50CMjEV

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Lessen uit HU onderzoek - burgerparticipatie

Lessen uit HU onderzoek

Wat maakt burgerparticipatie effectief? ⠀

Burgerparticipatie is de deelname en inspraak van burgers in besluitvormingsprocessen van de overheid. Maar werkt dat wel? En hoe richt je zoiets in? We bespreken het in deze podcast!

Luister deze aflevering
Podje Oploskoffie met Charlotte Meindersma

Podje Oploskoffie

Charlotte is recht door zee en doet niet aan juridische blabla. Ze deelt gratis enorm veel kennis in haar blogs en de juridische hulp is in haar webshop voor vaste prijzen te koop. Gewoon hulp zoals je dat als ondernemer wil hebben dus! Wat dat betreft is Charlotte zelf ook meer een ondernemer dan een jurist. En juist daarom heeft ze een nieuw boek geschreven. Waarin ze haar ondernemerskennis bundelt met de juridische kennis die iedere ondernemer zou moeten hebben: “Écht ondernemen”. En van dat boek ben ik Écht onder de indruk!

Luister deze aflevering
Bites en business podcast

Bites & Business Podcast

In deze podcast interviewt de Podcastgast Marijke Krabbenbos. In 2006 begon zij als ondernemer met haar bedrijf, the IdeaCompany. Met haar energie en een hoofd dat overloopt van de creativiteit heeft zij namelijk ideeën aan de lopende band! Hoe dat werkt en hoe zij goede van slechte ideeën onderscheid, daarover vraag ik haar alles in deze aflevering.

Luister deze aflevering
Shine on you crazy miracle

Shine on you crazy miracle

De Froton Life Tool is een tool die er voor kan zorgen dat je echt vrij kan zijn van zorgen, verdriet en pijn.

Als ik dit lees dan ben ik direct onwijs sceptisch. Ik ben zo’n nuchtere hollander met beide beentjes in de klei en dit soort uitspraken voelen voor mij meteen zo zweverig… Ik haak daar echt bij af.

Luister deze aflevering
Tandarts podcast

Tandarts vrijheid en meesterschap

Als iemand met een lichte angst voor tandartsen probeer ik zo min mogelijk over de tandarts na te denken. Maar waar ik als patiënt helemaal nog nooit over na had gedacht was de tandarts als onderneming. Terwijl er een fascinerende wereld gaande is, buiten die (hopelijk!) 10 minuten in de stoel

Luister deze aflevering