Saar On Air Podcast

Podcast over relaties

Podcastgast

Door De PodcastGast

Deze woorden zijn door meerdere exen over de jaren tegen mij gezegd. “Ik vertrouw jou wel, maar haar niet”. Maar hoe moet dat dan, als je als hetero man een vrouwelijke beste vriend hebt? En kan dat eigenlijk wel, een platonische vriend(in) hebben naast je relatie? Wanneer mag je wantrouwen en wanneer is het gewoon kinderlijke jaloezie? In deze podcast pluis ik samen met Saron al deze vragen (en meer!) uit. Ik ben onwijs enthousiast over deze aflevering!

“Het zou een stuk gemakkelijker zijn wanneer de beste vriend(in) van je partner spuug lelijk is en in de verste verte niet op jou lijkt.”

Niet alleen is het de eerste aflevering waarin ik mezelf De PodcastGast noem (whoopwhoop), het is ook een onderwerp waar ik al jaren mee worstel. Als datingcoach met hetzelfde probleem (Saron heeft een mannelijke beste vriend naast haar relatie) was ik onwijs benieuwd naar haar ervaringen.

Met bijna een uur aan tips, verhalen en inzichten ben ik onwijs trots op deze aflevering. Luister hem en laat me weten wat jij er van vindt!

Spotify Link ⬇️

http://ow.ly/quHa50CMjEV

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
papa podcast

Papa moet het doen Podcast

Uitstellen, uitstellen, uitstellen. Papa worden is echt iets op mijn “ooit nog” lijstje.

Want wanneer ben je daar in hemelsnaam klaar voor? En kan dat eigenlijk wel? Ben je ooit klaar om papa te worden? Dat en nog veel meer bespreek ik samen met de papa’s in de Papa moet het doen podcast.

Luister deze aflevering
Game Design podcast

Ik hou van tech Podcast

Ik was niet zo’n kind dat al van kleins af aan wist wat hij wilde worden. Sterker nog, ik had geen idee wat ik in hemelsnaam wilde worden. Tot ik in mijn examen jaar las over de opleiding International Game Architecture and Design. Dat. Dat wilde ik worden!

Luister deze aflevering
Bij oeben podcast

Bij Oeben Podcast

Dit keer niet alleen een podcast, maar een serieuze vodcast! Ik ben te gast bij Frank Oeben in zijn Bij Oeben podcast. We hebben het over ondernemen, kiezen voor onzekerheid, experimenten in het leven en nog veel meer! 

Luister deze aflevering
Het Conclaaf met De Podcastgast

Het Conclaaf – De Verraders podcast

Ik ben te gast in deze aflevering waarin ik samen met Koen en Saron de laatste aflevering van De Verraders bespreek. Een toffe serie zo tof dat mijn hogere doel “Meedoen met Wie is de Mol” zomaar zou kunnen veranderen in “Meedoen met de Verraders”.

Luister deze aflevering
Thijs Lindhout interview

100% Inspiratie Pocast

“Mijn naam is Matthijs Kooiker en je luistert naar de 100% inspiratie podcast. ” Sinds ik Thijs 5 jaar geleden heb leren kennen, heb ik dit altijd al eens willen zeggen in zijn podcast. Bucketlist item 1 – Check!

Luister deze aflevering