Podcast over
Formule 1

Podcastgast

Door De PodcastGast

Aflevering 66 van de Pole Position Podcast!

Okee, eerlijk is eerlijk, ik ben al 2 seizoenen co-host van de Pole Position Podcast. Lang voordat ik als de PodcastGast aan de slag ging dus. Maar juist daarom mag de Pole Position Podcast absoluut niet in mijn rijtje ontbreken. Dit was mijn eerste podcast avontuur én dit is de reden dat ik ben gaan podcasten.

De afgelopen 2 jaar is het vaste prik om samen met Elwin het nieuws en alles in de wereld van de Formule 1 te bespreken. Vaak face to face soms op afstand, ook tijdens vakantie en zelfs een keer vanuit de auto op een parkeerplaats voor een hotel vanuit Amerika: De podcast moet en zal opgenomen worden.

In deze aflevering bespreken we de laatste race (die nogal saai was) en vooral de verschillende rijders van het Grid, het nieuws en onze verwachtingen voor volgend jaar. Flauwe humor, leuke feitjes, mooie boordradio’s en domme vergelijkingen: deze aflevering heeft het allemaal. Enjoy! 🏎️

Te beluisteren in alle podcast-apps, aan de bovenkant van deze pagina of via deze spotify link: http://ow.ly/S0RK50CNrjb

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Luister verder naar:

Lessen uit HU onderzoek - burgerparticipatie

Lessen uit HU onderzoek

Wat maakt burgerparticipatie effectief? ⠀

Burgerparticipatie is de deelname en inspraak van burgers in besluitvormingsprocessen van de overheid. Maar werkt dat wel? En hoe richt je zoiets in? We bespreken het in deze podcast!

Luister deze aflevering
Podje Oploskoffie met Charlotte Meindersma

Podje Oploskoffie

Charlotte is recht door zee en doet niet aan juridische blabla. Ze deelt gratis enorm veel kennis in haar blogs en de juridische hulp is in haar webshop voor vaste prijzen te koop. Gewoon hulp zoals je dat als ondernemer wil hebben dus! Wat dat betreft is Charlotte zelf ook meer een ondernemer dan een jurist. En juist daarom heeft ze een nieuw boek geschreven. Waarin ze haar ondernemerskennis bundelt met de juridische kennis die iedere ondernemer zou moeten hebben: “Écht ondernemen”. En van dat boek ben ik Écht onder de indruk!

Luister deze aflevering
Bites en business podcast

Bites & Business Podcast

In deze podcast interviewt de Podcastgast Marijke Krabbenbos. In 2006 begon zij als ondernemer met haar bedrijf, the IdeaCompany. Met haar energie en een hoofd dat overloopt van de creativiteit heeft zij namelijk ideeën aan de lopende band! Hoe dat werkt en hoe zij goede van slechte ideeën onderscheid, daarover vraag ik haar alles in deze aflevering.

Luister deze aflevering
Shine on you crazy miracle

Shine on you crazy miracle

De Froton Life Tool is een tool die er voor kan zorgen dat je echt vrij kan zijn van zorgen, verdriet en pijn.

Als ik dit lees dan ben ik direct onwijs sceptisch. Ik ben zo’n nuchtere hollander met beide beentjes in de klei en dit soort uitspraken voelen voor mij meteen zo zweverig… Ik haak daar echt bij af.

Luister deze aflevering
Tandarts podcast

Tandarts vrijheid en meesterschap

Als iemand met een lichte angst voor tandartsen probeer ik zo min mogelijk over de tandarts na te denken. Maar waar ik als patiënt helemaal nog nooit over na had gedacht was de tandarts als onderneming. Terwijl er een fascinerende wereld gaande is, buiten die (hopelijk!) 10 minuten in de stoel

Luister deze aflevering