Podcast over
Formule 1

Podcastgast

Door De PodcastGast

Aflevering 66 van de Pole Position Podcast!

Okee, eerlijk is eerlijk, ik ben al 2 seizoenen co-host van de Pole Position Podcast. Lang voordat ik als de PodcastGast aan de slag ging dus. Maar juist daarom mag de Pole Position Podcast absoluut niet in mijn rijtje ontbreken. Dit was mijn eerste podcast avontuur én dit is de reden dat ik ben gaan podcasten.

De afgelopen 2 jaar is het vaste prik om samen met Elwin het nieuws en alles in de wereld van de Formule 1 te bespreken. Vaak face to face soms op afstand, ook tijdens vakantie en zelfs een keer vanuit de auto op een parkeerplaats voor een hotel vanuit Amerika: De podcast moet en zal opgenomen worden.

In deze aflevering bespreken we de laatste race (die nogal saai was) en vooral de verschillende rijders van het Grid, het nieuws en onze verwachtingen voor volgend jaar. Flauwe humor, leuke feitjes, mooie boordradio’s en domme vergelijkingen: deze aflevering heeft het allemaal. Enjoy! 🏎️

Te beluisteren in alle podcast-apps, aan de bovenkant van deze pagina of via deze spotify link: http://ow.ly/S0RK50CNrjb

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Luister verder naar:

papa podcast

Papa moet het doen Podcast

Uitstellen, uitstellen, uitstellen. Papa worden is echt iets op mijn “ooit nog” lijstje.

Want wanneer ben je daar in hemelsnaam klaar voor? En kan dat eigenlijk wel? Ben je ooit klaar om papa te worden? Dat en nog veel meer bespreek ik samen met de papa’s in de Papa moet het doen podcast.

Luister deze aflevering
Game Design podcast

Ik hou van tech Podcast

Ik was niet zo’n kind dat al van kleins af aan wist wat hij wilde worden. Sterker nog, ik had geen idee wat ik in hemelsnaam wilde worden. Tot ik in mijn examen jaar las over de opleiding International Game Architecture and Design. Dat. Dat wilde ik worden!

Luister deze aflevering
Bij oeben podcast

Bij Oeben Podcast

Dit keer niet alleen een podcast, maar een serieuze vodcast! Ik ben te gast bij Frank Oeben in zijn Bij Oeben podcast. We hebben het over ondernemen, kiezen voor onzekerheid, experimenten in het leven en nog veel meer! 

Luister deze aflevering
Het Conclaaf met De Podcastgast

Het Conclaaf – De Verraders podcast

Ik ben te gast in deze aflevering waarin ik samen met Koen en Saron de laatste aflevering van De Verraders bespreek. Een toffe serie zo tof dat mijn hogere doel “Meedoen met Wie is de Mol” zomaar zou kunnen veranderen in “Meedoen met de Verraders”.

Luister deze aflevering
Thijs Lindhout interview

100% Inspiratie Pocast

“Mijn naam is Matthijs Kooiker en je luistert naar de 100% inspiratie podcast. ” Sinds ik Thijs 5 jaar geleden heb leren kennen, heb ik dit altijd al eens willen zeggen in zijn podcast. Bucketlist item 1 – Check!

Luister deze aflevering