Podcast over
E-Commerce

Podcastgast

Door De PodcastGast

Toen Spotify last-minute besloot om Joe Rogan de 100 miljoen dollar deal te geven had ik iets nodig om op terug te vallen. Gelukkig was daar E-commerce!

Iedereen besteld via internet en sinds corona gaat deze markt alleen maar sky-high. Ik heb het altijd al super interessant gevonden. Van de logistiek vanuit andere landen tot prachtige productfotografie en sexy titels die je verleiden.

Als ondernemer heb ik een aantal eigen webshops en marketplaces waar ik mijn producten verkoop. Van A-merk producten, tot zelf ontworpen producten, tot spullen uit het verre oosten. Ik verkoop het allemaal. Daarnaast werk ik ook nog als e-commerce consultant voor grote merken via Brandsom (Waar ik dus niet de eigenaar ben, zoals het intro doet vermoeden 😜). Je kan de e-commerce dus wel een kleine passie noemen.

“Als we op dit tempo blijven praten zijn luisteraars na deze aflevering echt bek-af!”

Daarom dat ik je in deze Passie Podcast uitgebreid bijpraat over e-commerce. Van dropshipping tot amazon en van troep uit china tot chinezen die hier verkopen. Het komt allemaal voorbij!

Daarnaast hebben we het ook nog even over mijn andere passie: Podcasten en De PodcastGast! Een super toffe podcast om te doen waar mijn oren nu nog van natuiten! Dit is het resultaat van 2 super enthousiaste kerels achter een microfoon die jou in 26 minuten zoveel mogelijk waarden willen geven: Een podcast met op moordend tempo vraag en antwoord vol humor, bruggetjes en zijwegen. 🔥

Luister hem boven aan de pagina of via je favoriete podcast app.

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Luister verder naar:

Lessen uit HU onderzoek - burgerparticipatie

Lessen uit HU onderzoek

Wat maakt burgerparticipatie effectief? ⠀

Burgerparticipatie is de deelname en inspraak van burgers in besluitvormingsprocessen van de overheid. Maar werkt dat wel? En hoe richt je zoiets in? We bespreken het in deze podcast!

Luister deze aflevering
Podje Oploskoffie met Charlotte Meindersma

Podje Oploskoffie

Charlotte is recht door zee en doet niet aan juridische blabla. Ze deelt gratis enorm veel kennis in haar blogs en de juridische hulp is in haar webshop voor vaste prijzen te koop. Gewoon hulp zoals je dat als ondernemer wil hebben dus! Wat dat betreft is Charlotte zelf ook meer een ondernemer dan een jurist. En juist daarom heeft ze een nieuw boek geschreven. Waarin ze haar ondernemerskennis bundelt met de juridische kennis die iedere ondernemer zou moeten hebben: “Écht ondernemen”. En van dat boek ben ik Écht onder de indruk!

Luister deze aflevering
Bites en business podcast

Bites & Business Podcast

In deze podcast interviewt de Podcastgast Marijke Krabbenbos. In 2006 begon zij als ondernemer met haar bedrijf, the IdeaCompany. Met haar energie en een hoofd dat overloopt van de creativiteit heeft zij namelijk ideeën aan de lopende band! Hoe dat werkt en hoe zij goede van slechte ideeën onderscheid, daarover vraag ik haar alles in deze aflevering.

Luister deze aflevering
Shine on you crazy miracle

Shine on you crazy miracle

De Froton Life Tool is een tool die er voor kan zorgen dat je echt vrij kan zijn van zorgen, verdriet en pijn.

Als ik dit lees dan ben ik direct onwijs sceptisch. Ik ben zo’n nuchtere hollander met beide beentjes in de klei en dit soort uitspraken voelen voor mij meteen zo zweverig… Ik haak daar echt bij af.

Luister deze aflevering
Tandarts podcast

Tandarts vrijheid en meesterschap

Als iemand met een lichte angst voor tandartsen probeer ik zo min mogelijk over de tandarts na te denken. Maar waar ik als patiënt helemaal nog nooit over na had gedacht was de tandarts als onderneming. Terwijl er een fascinerende wereld gaande is, buiten die (hopelijk!) 10 minuten in de stoel

Luister deze aflevering