Podcast over
E-Commerce

Podcastgast

Door De PodcastGast

Toen Spotify last-minute besloot om Joe Rogan de 100 miljoen dollar deal te geven had ik iets nodig om op terug te vallen. Gelukkig was daar E-commerce!

Iedereen besteld via internet en sinds corona gaat deze markt alleen maar sky-high. Ik heb het altijd al super interessant gevonden. Van de logistiek vanuit andere landen tot prachtige productfotografie en sexy titels die je verleiden.

Als ondernemer heb ik een aantal eigen webshops en marketplaces waar ik mijn producten verkoop. Van A-merk producten, tot zelf ontworpen producten, tot spullen uit het verre oosten. Ik verkoop het allemaal. Daarnaast werk ik ook nog als e-commerce consultant voor grote merken via Brandsom (Waar ik dus niet de eigenaar ben, zoals het intro doet vermoeden 😜). Je kan de e-commerce dus wel een kleine passie noemen.

“Als we op dit tempo blijven praten zijn luisteraars na deze aflevering echt bek-af!”

Daarom dat ik je in deze Passie Podcast uitgebreid bijpraat over e-commerce. Van dropshipping tot amazon en van troep uit china tot chinezen die hier verkopen. Het komt allemaal voorbij!

Daarnaast hebben we het ook nog even over mijn andere passie: Podcasten en De PodcastGast! Een super toffe podcast om te doen waar mijn oren nu nog van natuiten! Dit is het resultaat van 2 super enthousiaste kerels achter een microfoon die jou in 26 minuten zoveel mogelijk waarden willen geven: Een podcast met op moordend tempo vraag en antwoord vol humor, bruggetjes en zijwegen. 🔥

Luister hem boven aan de pagina of via je favoriete podcast app.

Deel deze aflevering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Luister verder naar:

papa podcast

Papa moet het doen Podcast

Uitstellen, uitstellen, uitstellen. Papa worden is echt iets op mijn “ooit nog” lijstje.

Want wanneer ben je daar in hemelsnaam klaar voor? En kan dat eigenlijk wel? Ben je ooit klaar om papa te worden? Dat en nog veel meer bespreek ik samen met de papa’s in de Papa moet het doen podcast.

Luister deze aflevering
Game Design podcast

Ik hou van tech Podcast

Ik was niet zo’n kind dat al van kleins af aan wist wat hij wilde worden. Sterker nog, ik had geen idee wat ik in hemelsnaam wilde worden. Tot ik in mijn examen jaar las over de opleiding International Game Architecture and Design. Dat. Dat wilde ik worden!

Luister deze aflevering
Bij oeben podcast

Bij Oeben Podcast

Dit keer niet alleen een podcast, maar een serieuze vodcast! Ik ben te gast bij Frank Oeben in zijn Bij Oeben podcast. We hebben het over ondernemen, kiezen voor onzekerheid, experimenten in het leven en nog veel meer! 

Luister deze aflevering
Het Conclaaf met De Podcastgast

Het Conclaaf – De Verraders podcast

Ik ben te gast in deze aflevering waarin ik samen met Koen en Saron de laatste aflevering van De Verraders bespreek. Een toffe serie zo tof dat mijn hogere doel “Meedoen met Wie is de Mol” zomaar zou kunnen veranderen in “Meedoen met de Verraders”.

Luister deze aflevering
Thijs Lindhout interview

100% Inspiratie Pocast

“Mijn naam is Matthijs Kooiker en je luistert naar de 100% inspiratie podcast. ” Sinds ik Thijs 5 jaar geleden heb leren kennen, heb ik dit altijd al eens willen zeggen in zijn podcast. Bucketlist item 1 – Check!

Luister deze aflevering